Kan bara inte låta bli…

Just när jag bestämt mig för att jag måste ligga lågt ett tag med att ropa in fler smyckeskrin och faktiskt få lite ordning på det jag har dyker detta upp!

Just ett sådant armband har jag letat efter, de är i celluloid och troligen från 30-talet – och i mitt tycke väldigt vackra. Att det sedan fanns åtminstone två halsband som jag tror skulle kunna vara bakelit och lite annat smått och gott så var det värt pengarna många gånger om.

Samma dag dyker ett riktigt ”Helen-halsband” upp i posten. Ett svartvitt halsband, äkta 60-tal som dessutom varit rekvisita i en film, kunde jag ju bara inte avstå!2016-07-08 16.05.55

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s