Dagens visdomsord

Det här får bli dagens visdomsord… Det är just det här som gjort mig road av smycken från början. Jag har aldrig tillhört de här som gick och suktade efter fina, äkta smycken nej, stort, maffigt och kul skulle det vara. Fick gärna vara plast eller någon billig metall, det gjorde, absolut ingenting. Gärna också ett smycke som jag var ensam om, det var ännu bättre!

Så jag kan bara konstatera att jag i mångt och gör smycken jag själv skulle bära… Och min samling av plastsmycken började med ett armband jag definitivt hade köpt och burit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s