Nu börjar förberedelserna inför julmarknaden

Nu börjar jag så smått förbereda för julmarknaden, nu är den ju helt plötsligt inte många veckor bort… Jag har plockat fram allt jag har gjort klart och ska gå igenom allt så det ser ok ut. Jag skulle fortfarande behöva någon mer som hjälper mig men det får lösa sig på något sätt.

Därefter ska jag provbygga mitt bord så att det blir bra men också för att få en bild av om jag har smycken så det räcker, eller snarare, en bra mix. Och att jag har displayer som passar – inte minst viktigt!

Måste kolla min iZettle så den fungerar, börja spara växel, plocka fram alla småkartonger, påsar etc – ja, allt som nu kan behövas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s