Kostat på mig lite trycksaker

Igår hade jag en bra dag, först sålde jag en tändare jag fyndat i ett parti för en skaplig slant (nästan lika mycket som jag betalat för hela partiet…), därefter fick jag mejl från Länsförsäkringar att jag får mitt förstörda skåp fullt ut ersatt. Bussgods försäkringsbolag var betydligt bättre än de – tack Länsförsäkringar för snabb hantering! Och sist men inte minst, var jag hos tjejerna på Löwex och hämtade mina klisterdekaler och ”tapettryckta” ark för att bland annat kunna göra prislappar av – känner mig extremt nöjd!

Gjort en dekal som jag ska kunna använda på lite allt möjligt men speciellt på presentkartong så det går att se varifrån det kommer.

Klisterdekal
Klisterdekal

Jag hittade en slags ”klippmaskin” på rean på Pandora som klipper till prislappar, samma sak här – något som följer med hem och så kan jag bättre prissatta varje smycke för sig.

Tapettryckta blad
Tapettryckta blad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s