Fyller på biblioteket…

Tyvärr vet alla som känner mig att jag är en ”av och på”-person, när jag är på så kan jag verkligen snöa in… Just nu är jag lite inne i att skaffa mig referensböcker, både vad gäller gamla/retro/vintage-smycken/bijouterier generellt men just nu också rätt mycket plastsmycken. Så de här tre böckerna dök upp igår.

Jag har också bestämt mig för att inte sälja/göra mig av med ett enda plastsmycke i mina samlingar förrän jag lärt mig mer och gått igenom och sorterat dem ordentligt. Behöver kanske också ta mig en funderare, ska jag samla alla typer av äldre plastsmycken? Eller en speciell plast? Eller en typ av smycken? Bara armband, bara halsband eller något helt annat sätt? Men så länge de frågorna inte är besvarade så sparar jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s