Några av veckans fynd av plastsmycken

Jag får nog snart köpa ett större skåp, och få lite ordning på kategoriseringen… Men så länge jag inte fått ordning på material och troliga åldrar har jag bestämt mig för att inte sälja något som jag bedömer som äldre plast, även om jag ibland tror att det snarare är 70/80-tal än tidigare.

Lite av veckans fynd;

Det som är klart svårast är halsbanden, lås och andra ”baksidor” kan bjuda på mycket information om ålder men det är betydligt vanligare att ett halsband har nytt lås eller är omträdda än att tex ett örhänge har fått nya clips. Men jag är ju ännu så länge i lärstadie så jag lär mig förhoppningsvis också att se skillnad på, i alla fall en del, olika plasttyper.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s