En goodiebag

Nu – äntligen – är städvecka och andra oviktiga saker gjorda och man kan ägna sig åt det viktiga igen… som min samling av äldre plastsmycken, mina andra vintagesmycken och mitt skapande. Nu när hösten kommer blir det ju mer innesittande så då blir det mer tid till min hobby.

Idag har jag inhandlat en ”goodiebag” på Erikshjälpen och på Kupan. Har också plockat fram och börjat fotografera det som blivit inhandlat i sommar. Det roliga – och samtidigt mindre bra för plånboken – är att plastsmycken, särskilt 50/60-tal, finns det gott om… och eftersom jag inte bestämt mig för någon särskild inriktning så blir det just nu allt möjligt. Får nog så småningom skaffa mig någon slags struktur på samlingen. Men samtidigt är det mycket som också är billigt eftersom det inte är gigantiskt många som samlar ju st inom detta område.

Väldigt nöjd med dagens påse, för 150 kr fick jag ihop en rejäl godispåse. Sen gäller det att sortera ut agnarna från vetet vilket inte alltid är helt enkelt. Särskilt armband kan vara väldigt svårt att reda ut vad som är gammalt och vad som är nytt – men jag blir bättre och bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s