Julmarknaden över

Årets julmarknad är över och nu återstår allt det tråkiga, plocka ihop, sortera, plocka undan displayer osv osv. Tyvärr var inte julmarknaden riktigt lika bra i år för min del – mina kunder var inte där… Lite trist eftersom det är nästan den enda ”offentliga” försäljningen jag har på grund av mina bekymmer.

Men jag är ändå väldigt nöjd med hur det såg ut, blev riktigt bra tyckte jag!

Men nu lanserar Tradera möjlighet att ha butik även som privatperson och jag ska starta upp min Etsy-butik igen har jag bestämt mig för. Plus att jag under våren ska försöka vara lite mer aktiv med att se om jag kan hitta någon som vill sälja mina smycken i sin butik eller låta mig ha ett slags ”mini shop-in-shop” hos sig. Hade jag orkat/kunnat hade jag letat i Stockholm alt Göteborg alt Malmö men det låter sig inte göras.

Jag har försökt med hantverksföreningar men de kräver att man man kan vara med och bemanna det gemensamma försäljningsstället och det kan ju inte jag! Erbjudit mig att betala istället men de vill inte ha någon med specialavtal, tyvärr.

Jag har ju både mina egna smycken och vintagesmycken så det ska väl kunna lösa sig på något sätt – jag sitter inte precis i sjön! Det handlar bara om att sälja så mycket att jag kan göra mer…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s