Blivit med butik på Tradera

Nu har – äntligen – Tradera gett möjligheten att ha butik även som privatperson. Fördelen med att ha butik är att du betalar en fast summa i månaden, lägger upp så många artiklar du vill (nästan) till fast pris. De ligger sedan ute tills de blir sålda eller jag själv plockar bort dem istället för att hålla på att lägga upp dem igen efter 30 dagar.

Sedan kan jag ha ”det vanliga” Tradera parallellt, med auktioner.

Snabbt bokade jag upp mig och heter nu Helensjoyeria även där. Men… det var inte så enkelt, sättet att ladda upp produkter var mycket, mycket bökigare. Så just nu försöker jag få till det så gott jag kan. Jag är väl inte dummare än att jag ska kunna lära mig!

Det jag har till salu just nu hittar du här Helensjoyeria på Tradera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s