Att ta betalt – iZettle

Nu börjar det verkligen dra ihop sig till julmarknad, imorgon ska jag ner och göra i ordning och på lördag-söndag smäller det.

Har gjort i ordning det mesta för någon vecka sedan men har gjort min sista test av betalningslösningen. Redan inför förra årets julmarknad bestämde jag mig för att kunna ta betalt med kort, insåg att idag kan man inte stå och sälja saker som kostar 150 kr och uppåt och förvänta dig att folk har kontanter…

Kollade runt lite och hittade iZettle och jag måste säga att det är superbra! De har två olika kortterminaler, en som måste sitta sladd i och en lös. Jag kostade på mig den dyrare varianten för att slippa problemet med sladdar och det har jag verkligen inte ångrat. Förutom själva terminalen behöver man skapa ett konto hos iZettle och sedan ladda ner en app som är den del du skriver in försäljningssumman på. Hur enkelt som helst!

iZettle
iZettle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s