Testar en idé

Har en ny symaskin (begagnad men ny för mig!) och det är ett märke jag inte haft tidigare. När jag skulle byta spolen till undertråden så upptäckte jag att de spolar jag använt tidigare inte passade i den nya symaskinen.

Så helt plötsligt hade jag ett gäng plastspolar som jag inte visste vad jag skulle göra av och då fick jag en ingivelse – undrar om man inte kan göra örhängen av dem? Sagt och gjort, jag plockade fram lite band, snurrade upp några varv, i med en ring i hålet där man trär i tråden och så en öronkrok i ringen och vips så blev det ett örhänge!2015-11-21 16.48.33

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s