Veckans raid

Veckans raid på Erikshjälpen och Kupan resulterade i den här ”lilla” högen. Jag hade ju inget i min samling innan (?!) så jag tyckte att jag behövde de här…

2016-10-06-16-08-08

De här är i celluloid och köps som souvenirer. Ett billigare alternativ till skurna broscher i ben. Har inte lärt mig ännu hur gamla de är, från början trodde jag 50-talet när fler kunde åka på semester men tittar jag på låsen så får jag en känsla av att de är äldre.

Resten är sådant som jag måste dyka ner i lite mer ordentligt. Ringarna, den ena vet jag inte ens om den är gammal, den andra skurna har jag en liknande sedan förut men vet fortfarande inte riktigt vad det är och var de kommer ifrån. Broscherna, den med blommor vet jag är gammal och troligen i celluloid men den svarta broschen vet jag varken ålder eller material. Örhängena fick bara följa med hem bara för att de är så typiska, har säkert hur många liknande som helst…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s