I vänta på inspiration

Inspiration och kreativitet kräver tid och ro har jag insett. Har haft ett jobbigt år och då försvinner inspirationen och kreativiteten totalt, går liksom inte att tvinga fram.

Har man det som yrke är det säkert annorlunda, då hittar man säkert teknik för det där men jag har för tillfället helt tappat bort den, suck. Så i väntan på att den ska komma tillbaka till mig så passar jag på att laga och trä om lite.2016-10-05-15-31-13

Det här halsbandet i plast är köpt till min samling och när jag skulle lägga in det gick snöret sönder. Lite trixigt att trä om men det ska nog gå.2016-10-05-15-31-58

Nästa halsband är gjort av glaspärlor och ska säljas när det blivit åtgärdat. Det här halsbandet är enklare att trä om, det är ju bara att se till att pärlorna kommer i rätt ordning. Vis av skadan plockar jag bara halva först (dra av allihop och du har inte en aning om hur de ska sitta…).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s