Blev ett halsband

Har haft en gammal vacker – men söndrig – fransk brosch

liggande med en tanke att det skulle bli ett fint hänge. Broschen är rätt stor och tung och kräver därför lite kraftigare ”tillbehör”. Nu när jag hittade en kraftig kedja, i ett smyckeskrin jag ropat in, som både passade i färg och grovlek fick jag äntligen till det.

För att det inte bara skulle bli en brosch på kedja la jag till lite lösa delar. Men då visade det sig att på grund av vikten så lutade hänget liksom ut… Jag har hållit på med alla möjliga varianter, flyttat ringarna till kedjorna till alla tänkbara hål men fortfarande hängde det framåt. Till slut testade jag med att bygga på det lite i nederdelen med små rundlar av plast/konstskinn och då blev det äntligen bättre.

Kräver sin bärare men jag tycker, till slut, att det blev rätt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s