Fotograferar lite. ..

Dags att sortera och fotografera lite smycken för att lägga ut på Tradera. Lite hjälpmedel får man ju ha, får bara inte bli för konstigt – det viktigaste är ju trots allt att man ser smycket ordentligt! När man köper på nätet och inte kan se smycket i verkligheten tycker jag att det är väldigt viktigt att man får en bra bild av det så man hellre blir glatt överraskad när det kommer hem i lådan och inte tvärtom om…

Är fortfarande inte någon speciellt duktig fotograf men jag blir bättre och bättre, det svåraste att få till är ljuset så att det syns ordentligt och att färgerna blir rättvisande. Skulle gärna bygga upp en liten fotostudio men har inget bra ställe att ha den på så det får bli någon gång i framtiden. Fönstret i vardagsrummet får duga så länge!

Lite fint blir det den här gången också, och som vanligt hittat du mer under Försäljningsställen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s