Lite nya fynd

Kommit hem igen efter sköna dagar i solen på Kalmarkusten och då ligger detta fina halsband i posten! Det är min nyfunna vän Olga, som jag delar intresset/passionen för gamla smycken med, som tipsade mig och dessutom hjälpte mig att köpa det. Jag har aldrig sett något liknande.

Sedan har jag samlat ihop och fotat lite annat smått och gott som kommit min väg de senaste veckorna. Har några större köp på väg hit, ett helt ”parti” halsband och örhängen sedan får jag nog nöja mig ett tag och istället bringa någon slags ordning i samlingen. Bara svårt att låta bli, hittar ju ständigt gamla fina plastsmycken…

Det mesta nedan är 50-60-tal och troligtvis i celluloid och lucite. Hårkammarna däremot säkert både äldre och eventuellt i annat material, kanske till och med i sköldpadd?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s