Veckans fynd

Hittat lite av varje den här veckan, lite inropat på Tradera, lite fyndat på Erikshjälpen.

2016-03-30 15.51.35Den här tavlan blev jag väldigt nyfiken på, jag hittade den på Erikshjälpen. Jag tror att den är rätt gammal och att ramen kan vara av bakelit, eller av någon annan äldre plast. Ska bli spännande att se om jag kan hitta något liknande.

Sedan har det blivit lite till min samling. Armbandet tror jag var ett riktigt fynd, visserligen har bakeliten en repa och mässingen är nog lagad men de här kan kosta upp till ett par tusen (eBay) och jag betalade en dryg hundralapp.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s