Etsy-shop

Äntligen ska jag ta itu med att öppna upp min Etsy-shop igen. Men det kräver en hel del fotograferande och lite annat pyssel.

Första problemet jag stöter på är att min logga inte är i rätt storlek och jag vet inte hur jag sparar om den i annan storlek, suck. Men jag hoppas på att Ann-Sofi på Löwex kan hjälpa mig, hon har hjälpt mig att göra loggan.

Steg två blir att försöka skapa en bra bild med mina smycken man ska mötas av direkt, antingen tänkte jag använda min ”utställning”, som jag inte plockat ner, bilder från julmarknaden eller får jag försöka mig på ett slags stilleben – jag får helt enkelt prova mig fram.

Sedan ska alla mina färdiga smycken, i alla fall alla dem jag vill lägga upp, fotograferas från alla håll. Dessa foton ska ju vara både säljande och informativa, inte en helt enkel kombo.

När den är öppnad kommer det att finnas en länk under Försäljningsställen, har inte bestämt mig för vilka kopplingar jag sedan ska ha, det får jag se…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s