Ikapp med min samling…

Idag har jag tagit de sista fotografierna för att komma ikapp med min samling av äldre plastsmycken, dvs nu finns åtminstone ett foto av varje plastsmycke jag har i min samling. En länk till bildbiblioteket finns under fliken Min samling.

Nu ska jag börja med att försöka katalogisera alla, ålder, material och i vissa fall även tillverkare, tyvärr alldeles för få som är märkta. Det är ju denna delen som är rolig, detektivarbetet, som jag kan ägna många nördiga timmar åt…

Samlingen växer ju men då kan jag fota ett smycke i taget när jag skaffat det. Dessutom kommer nog några att rensas ut, jag tror mig redan veta några som är för ”unga”, dvs senare än 60-talet, och några där jag är väldigt tveksam till om det ens är plast. Märkligt nog kan det faktiskt i vissa fall vara svårt att skilja på plast och glas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s