Gick igång lite på ett par gamla måttband

Har inte blivit så mycket smycken gjorda i sommar. De korta perioder vi har varit hemma har det mest blivit sorterande av inropade partier av vintagesmycken. Men mitt i sorterande fick jag fatt i ett par gamla/äldre måttband jag köpt tidigare och gick igång lite på det…

Tycker det är en kul variant på att använda ett gammalt måttband och vintagebroscher. Än så länge har jag bara kommit till ”lägga ut-stadiet”, vi får se hur de kommer att se ut när de är klara!2015-08-18 18.26.07

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s