Letar bra fotoljus…

Nu när hösten är här (i alla fall känns det så idag) och de långa lata sommardagarna i ”huset på landet” är över så är det dags att ägna sig åt andra tidsfördriv. Dags att plocka fram både min ”verkstad” och vintage/retrosmycken från mina gömmor.

Nu ska jag börja fota och lägga ut vintagesmycken till försäljning igen, sommaren har jag ägnat mig åt att springa på loppisar och leta på auktioner så nu har jag lagt på mig ett litet lager!

Men så är det ju det där med fotografering… Är ju tyvärr inget bra på det och det absolut svåraste är att få till bra ljus. Gjorde en ”fast” fotostudio i källaren men behöver bättre ljus där för att kunna ta foton som ger färger – och glitter – rättvisa.

Hemslöjden i Kronoberg ska ha en fotokurs för produktfotografering den 26 september som jag anmält mig till och då hoppas jag att få lära mig lite mer. Visserligen står det slöjdade föremål men det är ju detta också!? Är du intresserad så behöver man inte vara medlem i hemslöjden för att delta, se mer här http://www.hemslojdenkronoberg.se/index.php?option=com_k2&view=item&id=138:workshop-i-produktfotografering&Itemid=158

Men idag försöker jag hitta stället med bäst ljus, kanske fönstret?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s