Passar på att göra lite smycken när jag är hemma…

Tillbringar en hel del tid i stugan så här års och jag har inte löst något bra sätt att ha med mig någon slags arbetsbord dit (Susanne kom med ett bra förslag när hon var på besök, att göra som en skötväska ungefär – ska prova det vad det lider) så jag passar på när jag är hemma.

Har länge haft ett fint vintagehalsband liggande, rosatonade glaspärlor med rosa knutar, som jag ville hitta en brosch till. När jag väl dök ner i gömmorna insåg jag att jag hade en stor äldre brosch vars rosa stenar fungerade bra till.

Rosafärgad brosch
Rosafärgad brosch

Tyvärr gör inte korten riktigt färgerna rättvisa, broschen går i samma ton som halsbandet fast det ser ut som broschen drar åt lila. Det är ju det där med fotograferingen, suck…

Multifärgad brosch
Multifärgad brosch

När jag ändå var igång och rotade bland mina vintagebroscher fyndade jag en som inte är så stor som kunde bli en fin ring – och det blev det (tycker jag själv i alla fall!).

Brosch-ring
Brosch-ring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s