Nu är det jul igen…

Känns onekligen lite märkligt, särskilt mitt i värmeböljan, att anmäla och få bekräftelse på julmarknaden på Smålands museum/Kulrutparken Småland i Växjö. Det blir nog 5:e gången jag är med, i år blir det lite nytt eftersom jag och Kristine ska stå tillsammans – ska bli väldigt roligt!

IMG_70491

Kristine skriver böcker (och en del annat) och vi tänker att vi ska kunna hjälpa och stötta varandra med säljandet. Hon är väldigt duktig på att sälja mina smycken, vi får se om jag kan ”bjuda tillbaka” lite i år. Kristine ryckte in när jag inte klarade av att stå på marknaden förra året och sålde mer än jag någonsin gjort!

Det är roligt att en gång om året få sälja mina smycken, se och höra vad människor säger om det jag gör. Men det är också kul att ha ett mål att göra smycken till, även om det inte är det som är det viktiga. Men det är väldigt bekräftande när jag träffar människor som tycker att mina smycken är fina och är villiga att betala för dem.

Nu ska jag bara försöka få i ordning i hobbyrummet också så jag kan börja på igen när vädret och tiden gör det möjligt.

 

 

3 reaktioner på ”Nu är det jul igen…

 1. Hej Helene! Vilka fina halsband. Är det så att du återanvänder saker och gör nytt? Jag blev så nyfiken på om det är en brosch du använt på ett av de översta bilderna? Jag själv har köpt en brosch och tänkte göra något liknande men blev inte av. Fick inspiration. Tack!

  Gilla

  1. Tack! Ja, jag gör nya smycken av gamla, oftast redan söndriga, smycken. Men broscher är väldigt tacksamma att göra halsband av så det slinker med även hela ibland… Finns ju så mycket vackert som bara är omodernt och då får de ett nytt liv. Titta gärna under rubriken Mina egna smycken, där hittar du fler.

   Gillad av 1 person

   1. Jag gjorde det, och blev ännu mer inspirerad. Jag håller på lite jag också, men har en annan blogg för mina hantverk än den här.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s