Mer till samlingen

Idag ägnar jag mig åt lite nyförvärv till samlingen. Får nog snart ge mig köpstopp!

Det har varit/är ett tufft år, mina fysiska förutsättningar sätter stopp för mycket som jag tycker är kul. Ingen inspiration alls, varken för mina egentillverkade smycken eller mitt handarbete. Har ställt in mitt deltagande på julmarknaden för jag inser mina begränsningar även där, inte ens en gång om året klarar jag av just nu, suck. Så kvar av det roliga är att ägna mig åt det jag kan göra från soffan – mina vintagesmycken och min samling.

Men det är å andra sidan så roligt, mycket att lära och som kräver en hel del detektivarbete.  Även om jag har blivit mer restriktiv med vad jag köper så hittar jag ständigt nytt som jag inte har eller inte har sett förut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s