Fått lite feeling…

Tyvärr blir det lite lite bloggat – och gjort för den delen – när solen skiner. Men med den svenska sommaren vet man ju aldrig så det gäller att vara ute när tillfälle gives!

Fick i alla fall lite feeling en dag. Tänkte göra ett lite mer vardagsbetonat halsband och så vet jag att kvinnan i fråga som ska få det brukar ha blått på sig så jag letade efter en större brosch i blått som inte var så ”blingig”. Hittade  en i silver, vitt, rött och blått som jag kände kunde passa. 2016-05-26 07.47.31Gjorde ett relativt långt halsband med en kraftig kedja som behövde nytt lås plus ett par pärlor i blått och rött.

Av de delar jag plockade av kedjan,för att den inte skulle bli så lång när jag tillsatte delar, gjorde jag ett par örhängen med likadana äldre blå glaspärlor som jag använde till halsbandet. 2016-05-26 07.47.39Blev ett rätt trevligt set, tycker i alla fall jag själv, och så får jag hoppas att mottagaren tycker samma…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s