Fick lite feeling

Hittade ett klockarmband2016-01-31 14.19.57

(som jag antar att det varit) som triggade igång min fantasi. Så jag var tvungen att dyka ner i samlingarna för att se om jag kunde hitta något som skulle kunna bli en ”centerpiece” till att omvandla detta klockarmband från förr till ett kul armband idag.2016-01-31 14.20.08

Än så länge har jag bara kommit till ”plocka-stadiet”, dvs när jag letar fram allt som jag känner skulle kunna fungera och plockar runt dem för att se vad som klickar. Får lite 60-talsvibbar av armbandet så helst vill jag ju hitta något med samma känsla…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s