Ulrikas knappar

Fick massor av knappar av en mycket god vän, Ulrika, som hade varit hennes mammas. Tänkte direkt att jag skulle göra något till henne med dem, dels som minne av hennes mamma, dels av mig. Men – den rätta idén har inte riktigt infunnit sig – förrän nu!

Halsband, Ulrikas knappar
Halsband, Ulrikas knappar

Jag valde tre sorters knappar i samma ton, hittade dessutom ett gammalt clips som jag tyckte fungerade färgmässigt. Ulrika är inte någon så ”blingig” person så det fick bli lite nedtonat och då funkade clipset som inte hade några stenar.

Packas och skickas idag – nu är det bara att vänta på hennes reaktion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s