Sortering pågår…

Har nu sorterat upp hela samlingen. Alla broscher ligger fint i lådor sorterade efter om det är blommor, djur eller vad nu är. Alla ringar i en egen låda.

Halsband och örhängen har jag färgsorterat för att enklare hitta dubletterna tänkte jag. Nu ska jag ta en färg i taget och ta fram både halsband och örhängen parallellt, både för att hitta dubletter men också hitta de eventuella set som delat på sig.

Idag har jag börjat med grönt (minst av det, kändes överkomligt att börja där). Inga dubletter men däremot hittade jag ett par örhängen som hörde ihop med ett halsband. Om det är jag som separerat dem eller om det är slumpens skördar är mer än jag vet. Nu är de i alla fall tillsammans igen!

2017-05-10 16.29.11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s