Sista laddningen

Nu håller jag på med sista färgen, pust. Förvånande att jag hittat så få dubletter trots en rörig samling. Kan bero på två saker, dels har jag kanske lite bättre koll än jag trott, dels är mängden varianter så stor.

Det man upptäcker när man sorterar är vilken mängd färger/färgvarianter det finns. Även om jag vid en första anblick tror jag hittat en dublett så vid närmare jämförelse, nej inte riktigt samma färg. Samma sak när jag letar örhängen som kan tillhöra tycker jag att jag hittat ett par som ser exakt likadana ut som halsbandet, så plockar jag fram dem och kontrollerar dem ihop, nej inte riktigt samma nyans…

Jag inser också, på grund av mängden varianter, samlingen kan bli exakt hur stor som helst. Jag kanske behöver fundera på att, i alla fall under en period, försöka inrikta mig på något speciellt i samlingen. Funderade på att fokusera på att hitta örhängen som hörde ihop med ett halsband som jag redan har i samlingen men samtidigt vill man ju inte missa något…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s