Lite lagning…

Sticker emellan med att laga lite smycken, leta nya stenar, byta lås och lite annat smått och gott som behöver göras. Har äntligen klarat av städveckan och eftersom det nog är det absolut tråkigaste jag vet så måste jag ”belöna” mig med att göra något annat. Och då hamnar jag bland mina smycken , märkligt nog…

Dagens aktivitet handlar om följande;

2016-09-06-10-14-15 2016-09-06-10-14-21 2016-09-06-10-14-33 2016-09-06-10-14-42

Ursäkta bildkvaliteten, min telefon med bra kamera är på lagning… Halsband och armband som behöver nya lås, ett örhänge som saknar en pärla och ett halsband som behöver träs om. Jag har aldrig trätt om ett halsband med knutar mellan pärlorna förut, få se hur detta går. Får jag inte till det får halsbandet hamna bland ”smyckeskrotet” som ska bli nya smycken.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s