Lite påfyllning

Med regnet smattrande på fönstret och OS på TV, vad passar då bättre att slå två flugor i en smäll och titta på tv och lägga ut lite nytt på Tradera?

Det är oftast en lite trist aktivitet att ladda upp bilder, skriva texter, sätta priser etc så det fungerar väldigt bra tillsammans med att följa friidrott på TV, som ofta också innehåller en massa pauser…

Under sommaren har jag varit lite inaktiv med att lägga upp nytt utan låtit det vara med det jag redan hade ute men det blir oftast lite bättre fart om man har lite auktioner igång, inte bara till fastpris.

Den här gången har jag, som vanligt, lite fint att sälja när jag sorterat bort det som ska in i min samling. Allt som jag har ute ligger under rubriken Försäljningsställen.

I em hoppas jag hinna lägga ut även dessa;

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s