Idag blev en bra dag

Idag blev en bra dag trots regn, iskalla vindar och allmänt urtrist väder. Bra för att min absoluta favorit-tidning Retro dök upp i brevlådan, är man det minsta road av ”gamla prylar” och nödvändigtvis inte av fin-antikviteter,  då bara måste man läsa Retro. När den kommer är jag fast i timmar! Dessutom hade dagen ett besök på Erikshjälpen som resulterade i lite fynd och så kom det lite fint i brevlådan.

Förutom Tradera, loppisar och auktionsfirmor så har jag dessutom hittat (tack Olga för tipset) en jättebra loppisgrupp på Facebook som passar mina behov/önskemål bra.

Nu när jag är hemma igen så börjar det också bli dags att lägga ut lite nytt på Tradera, nu börjar väl folk vara lite köpsugna? Så nu är det fotografering för hela slanten. Fast egentligen borde jag städa, suck…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s