”Pärlor” av ett gammalt måttband

Håller just nu på med mina måttband och fick en ingivelse  – så klart man kan göra pärlor av måttband med samma princip som när man gör papperspärlor? Sagt och gjort, fram med tandpetare och lim och visst gick det!

Har länge tänkt att försöka mig på att göra ringar av läderband efter en modell av en älskad ring jag en gång köpt på Moderna museet i Stockholm men inte riktigt kommit på vad jag ska ha som framdel .  Men nu kom jag på att jag skulle testa med en ”måttbandspärla” och det blev ju riktigt bra (tycker jag själv i alla fall…).

Kommer mera vad det lider…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s