I smyckeverkstaden – smycke till mamma

Älskade mamman fyller år och idag sätter jag mig för att se om jag kan få inspiration till ett halsband med tillhörande örhängen till henne.

Hon passar inte i så stort eller ”blingit” så något mer neutralt än vad jag vanligtvis gör kanske? Har massor med fina broscher jag skulle kunna göra något av. Hon gillar rött så jag börjar med att dyka ner i broschförrådet och ser vad jag hittar. Har många fina vintagebroscher som skulle kunna bli fina som ”centerpiece” i ett halsband.

Vi får se vad och hur det blir, än så länge har jag kommit till plocka runt-stadiet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s