Fler fina vintagesmycken

Fortsätter med att fylla på Tradera med smycken. Igår la jag ut det här vackra armbandet. Lite ”ankommet” men på en del smycken gör det inget, lägger bara till lite mer vintagecharm!

Precis som med halsbandet hittar jag ingen som helst märkning men hittade ändå något i den här stilen när jag var ute och sökte så 50/60-tal är en gissning så god som någon.

Har också ägnat mig åt att försöka klura ut vad det är för plasttyp som nästan ser ut som porslin. Efter ha hittat en bra sammanställning på Riksantikvarieämbetet (tack!) så kom jag så långt att jag tror det är melamin eller karbamid, de kan se ut som äggskal och det är en utmärkt beskrivning av hur de vita rundlarna ser ut.

Som vanligt hittar ni mer här helenshörna på Tradera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s