Skrothandlaren igång igen…

Det är ett märkligt fenomen, det kan gå perioder när det inte finns några vintage/retropartier eller smyckeskrot ute alls som är värt att ropa på och så helt plötsligt finns det hur många partier som helst ute.

Idag har jag varit och hämtat partier som jag ropat in både på auctionet och på Tradera så nu är det julafton igen när det ska sorteras. Jag är verkligen som ett barn på julafton, jag vet aldrig vad jag ska hitta!

Smyckeskrot Tradera
Smyckeskrot Tradera

Det är ju inget jag tjänar några pengar på (köper nog mer än jag säljer…) utan för  mitt eget höga nöjes skull – det är ett så himla roligt tidsfördriv och skattjakt.

Enda problemet är att jag fått en konkurrent, så fort jag ropar på något i Växjö så är det någon som alltid ropar över mig! Så jag får hålla mig till andra städer, det funkar men det blir ju alltid frakt och det påverkar hur mycket jag är beredd att betala. Det är lite synd men så är det i auktionssvängen! Det är nackdelen med nätauktioner, det där att en del sätter i system att slänga in ett bud när det är mindre än en minut kvar trots att det inte varit någon aktivitet alls under hela tiden det legat ute – och man kan ju inte sitta klistrad vid datorn hela tiden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s