Tillbaka till mina smycken

Efter lite frånvaro, besök av goda vänner, vila och vila (varit lite sjaskig ett tag) så kan jag äntligen sätta mig i ”verkstaden” igen – skönt! Att hålla på med mina smycken, både vintagesmycken och mina egna, ja alla andra hantverksprojekt för den delen, ger mig ro i själen.20150526_115629

Idag gör jag en ring klar till goda vännen Helen, hoppas hon blir nöjd! Sedan blir det lite mer pyssel med mina glasprismor, gick igång lite på dem… Har gjort en ring av ett clips, nu ska det bli ett armband som passar till av det andra clipset och lite glasprismor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s