Söker den försvunna inspirationen…

Nu har jag anmält mig till julmarknaden (första advent-helgen), städat arbetsbordet (Lena, Bregott-handduken hänger med än!) och tittat igenom alla idé-bilder jag sparat – trots det lyser inspirationen med sin frånvaro, suck.

2017-06-08 16.36.11-1

Jag har även sorterat och gått igenom alla ”ganla” smycken jag gjort, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer… mer än att göra som alla proffs gör när de inte riktigt har den rätta känslan – helt enkelt bara börja göra och leva med att det inte blir så bra utan helt enkelt arbeta mig fram och vips, så kanske inspirationen helt plötsligt infinner sig.

Jag saknar så att bara hamna i ”flow” när man bara är i det, glömsk av tid och rum. Rent allmänt är det en härlig känsla men som smärtlindring är det oöverträffat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s