Julmarknad på museet

Idag har jag anmält mig till museets julmarknad, nu är det ”bara” ut och leta efter någon/några som kan hjälpa mig med att stå där…

Jag var rätt missnöjd efter förra årets marknad men eftersom de lyssnat på oss och ändrat prissättning så kände jag att för en lite billigare peng kan jag vara beredd att ge det en chans till, första året var jag ju väldigt nöjd!

2016-06-14 08.44.45

Årets julmarknad går av stapeln den 26-27 november (första adventshelgen) och det är öppet mellan 11-17 på lördagen och 11-18 på söndagen.

Det roliga med att anmäla sig är att jag får ett tydligare mål att göra smycken för, det känns bra. Tror jag ska testa att göra kylskåpsmagneter och lite annat billigare också, inte bara mina ”dyra” smycken. Är lite sugen på att testa att göra tavlor i stil med dessa också;

Men det är ju länge tills dess, jag får se vad inspirationen för mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s