Blev ett halsband till…

När jag hade farten uppe så blev det ett halsband till… Har haft idén och plockat fram men inte riktigt fått till det. Halsbandet och broschen passade så bra ihop i färg tyckte jag men broschen såg lite ”fnuttig” ut mot det rätt kraftiga (i mjölkvita glaspärlor) halsbandet och jag kom inte riktigt vidare.

Men så fick jag fram en av mina burkar med smyckeskrot och hittade något som nog en gång varit fästet för en större sten i en stor brosch. När jag satte den gula broschen i den blev det otroligt mycket bättre balans mot halsbandet.

Ibland ska saker bara ligga till sig lite…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s