Idag pågår lagning i verkstan

Har städvecka och då blir det tyvärr inte så mycket gjort av det roliga, tar mig en hel vecka att städa och då klarar/orkar jag inte så mycket annat.

Idag har jag i alla fall tillbringat lite tid i verkstan med diverse relativt enkla lagningar, en brosch vars nål gått sönder, ett armband som delat på sig och behövde en ny ring, ett annat armband som behövde ett nytt lås.

Jag använder, så långt det är möjligt, äldre delar om det är ett äldre smycke. Har en ”skrotlåda” med smycken bortom räddning och en låda där jag har diverse lösa delar, ibland har jag något som passar. Känns bättre (och ser oftast bättre ut) om jag kan hitta något som kommer så nära originalet som möjligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s