Plastic fantastic…

Igår blev det ett halsband, allt i plast. Väldigt osäker på vad något av de ingående delarna har varit – eller ålder på dem för den delen.

Den stora blomman mitt fram hade ingen baksida så det går inte att sluta sig till vad det varit, för stort för att ha varit ett clips,  även om det som är kvar av baksidan gör att jag spontant hade gissat det, utan mer troligt en brosch även om jag aldrig har sett någon liknande.

De små hängena i blå och ofärgad plast hittade jag bland gardingrejer på Erikshjälpen, de satt i tre klasar och varje klase hade en typ av gardinupphängning.  Om det har varit det ursprungliga användningsområdet eller om någon varit kreativ vet jag inte.

Det jag däremot vet är att jag tyckte de passade ihop, samma typ av ”färg” på plasten och i samma stil. Kräver ju sin bärare men jag tycker det blev rätt häftigt!2016-02-20 08.34.10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s