Har blivit ett par armband

Har så smått kommit igång igen efter en period av avsaknad av lust och inspiration…

Armbandet på bilden ovan gjorde jag innan jul, då med pärlor istället för måttband men jag tyckte inte att det blev riktigt bra så jag lät det ligga för att mogna fram vad jag skulle göra istället. Sedan fick jag helt plötsligt en ingivelse till att mixa med måttband och det blev, i alla fall i mitt tycke,  mycket bättre.

2016-02-17 08.01.47

Nästa armband är inte speciellt avancerat… Hade ett armband som behövde träs om och som dessutom förlorat några av sina delar. Tog helt enkelt några, lite flata, svarta pärlor och fyllde ut emellan och trädde det med elastisk tråd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s