Lite fynd på Erikshjälpen

Ett av mina favoritställen är numera Erikshjälpen, inte bara för att man kan fynda roliga saker utan också för att allt är så fint och i ordning. Och inte nog med det – de flesta som jobbar där (frivilligt) är jättetrevliga och gulliga.

Var där igår (som vanligt) och hittade lite kul. Ett vackert vitt halsband i glaspärlor, 40/50-talet skulle jag gissa, två par clips som jag tror är 50/60-tal och så de häftigaste av dem alla, rutiga clips i vitt och svart, de bara måste vara 60-tal!

Smög med en tryckt julduk också, måste erkänna min svaghet för dem…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s