Har blivit ett par halsband

De senaste veckorna har det blivit ett par halsband och ett par örhängen. Det rosa/röda såg ut så här när jag började men med lite ”tillbehör” blev det något annat… Gjorde ett par matchande örhängen också.

Rosa halsband med brosch
Rosa halsband med brosch

Nästa halsband är verkligen i all enkelhet, jag hittade ett halsband i en låda och i en annan låda hittade jag ett hänge – och så insåg jag att det var sten i samma nyanser så jag gifte helt enkelt ihop dem.

Halsband med fyrkantig sten och hänge
Halsband med fyrkantig sten och hänge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s