Rosa/röd vintagebrosch får sällskap

Hittade en riktigt fin brosch på Erikshjälpen igår i rött och rosa. När jag kom hem kom jag på att jag har ett halsband med rosa glaspärlor som jag inte riktigt visste vad jag skulle göra med, skulle jag sälja det eller använda själv? Borde vara i samma rosa nyans som broschen.

Rosa halsband
Rosa halsband

Plockade fram det och insåg att broschen och halsbandet gifter dig alldeles utmärkt! Nu ska det få ligga till sig lite medan jag funderar över om jag bara ska ”hänga på” broschen på halsbandet eller om jag så att säga ska slakta det och plocka det i delar.

Rosa halsband med brosch
Rosa halsband med brosch

Har lärt mig med tiden att idéer till smycken mår bra av att ligga till sig, ibland gör jag det som jag tänkt men många gånger blir det något helt annat när jag ser det nästa gång…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s