Tillverkat en örhängeshållare

Har aldrig hittat något bra att hänga/klämma örhängen på när jag fotar. Jag vill ju även visa dem hängande, en del örhängen är väldigt svåra att göra rättvisa på bild om de inte hänger.

Jag gjorde det väldigt enkelt för mig. Jag var på Panduro för att köpa stoppning till en boll jag håller på och virkar och då passade jag på att se om de hade någon form av upphängning för örhängen. Det hade de inte men bland decoupage-sakerna hittade jag bokstäver. Jag köpte ett T och vände det upp och ner. På det satte jag sedan fast ett avklippt visitkort (med dubbelhäftande tejp från Clas Ohlsons, sitter som berg!) som jag gjort hål i med en håltagare.

Örhängeshållare baksida
Örhängeshållare baksida

Blev rätt bra tycker jag, evenuellt att jag behöver förstärka visitkortet. Visitkortet är kanske lite ”vekt” för att hålla, men vi får se. Nu ska det i alla fall testas!

Örhängeshållare sida
Örhängeshållare sida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s