Sommar

Blir varken så mycket skrivet, så mycket pysslat med samlingen eller med mina egna smycken så här års. Sommaren blir mest loppisutfärder och en och annan genomgång på säljsajterna. Men det är ofta ganska låg aktivitet på nätet, människor är lediga och har annat att göra. Däremot finns det ju betydligt fler loppisar på sommaren, loppis är alltid roligt!

Så jag slöläser mest deckare och löser korsord. Tids nog blir det höst och vinter igen och då kan jag ägna mig med full kraft åt min stora hobby.

Men det är inte så att om vädret är dåligt har jag inget att ta itu med… (kanske dags för det där köpstoppet jag hela tiden säger jag ska ha men aldrig håller?).

2017-07-07 08.48.022017-07-07 08.48.102017-07-07 08.48.20

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s