Floralia

Nu lär jag mig något nytt igen… Den här silverbroschen, som krävde ett smärre detektivarbete för att hitta märkningen (väldigt liten på nålen) är märkt Floralia. Aldrig sett den märkningen innan, och inget kan ju passera utan att man undersöker saken så klart!

2016-10-30-14-18-43

Sagt och gjort, bara att börja leta. Och hittar en tysk tillverkare, Rodi & Weinenberger, som använder denna märkning under 30-talet och 40-talet. Så broschen var äldre än jag trodde och dessutom tysk vilket jag aldrig kommit på själv.

Silvermärkningen är väldigt liten och näst intill omöjligt att tyda, även med en bra lupp. Kommer så långt att det är silver, 830, men resten lyckas jag inte tyda.

2016-11-02-08-53-49

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s