Min samling

Man får passa på när vädret blivit sämre och pyssla inne. Idag ägnar jag mig åt min samling, dels fotografera mina senaste kap men jag har också börjat försöka mig på ålders- och materialbestämning. Förutom i mitt flöde hittar du också allt under Min samling. En del generell info finns också under Plastsmycken.

Nu är jag ju rätt ”smycketokig” rent generellt men en väldigt stor del handlar om detektivarbetet som är otroligt roligt, det kan jag ägna rätt många timmar åt…

Ett urval av mina senaste tillskott till samlingen;

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s